Berta-Vadász Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Jelentős kedvezmény a 7 személyes Volkswagenekre
2019.05.24.
Aktuális autószalon-információk

Jelentős kedvezmény a 7 személyes Volkswagenekre

2019.05.24.

VW Tiguan Allspace

• Családbarát Touran, Sharan és Tiguan Allspace modellek az akcióban
• Nagycsaládos csomagok a komfortosabb és még biztonságosabb autózáshoz
• További információk az akció részleteiről a www.allamitamogatas.vwh.hu honlapon


Budapest, 2019. május 24. – A Volkswagen alaposan felkészült a plusz keresletre, mely a családvédelmi program keretében gépkocsi beszerzéséhez igényelhető 2,5 millió forintos támogatásnak köszönhető. Az akcióhoz csatlakozva a Volkswagen egyedi ajánlatokkal jelentkezik: a rendelet által érintett 7 személyes modelljeire kidolgozott speciális csomagok a 2,5 millió forintos támogatás mellett további 1,5 millió Ft kedvezményt jelentenek. A Volkswagen személyautói közül a Touran, a Tiguan Allspace és Sharan modellek rendelhetőek 7 személyes kivitelben –  ami alapvető feltétele a támogatásnak –, így ezen modellek vásárolhatóak meg most 4 millió Ft összkedvezménnyel.
A Volkswagen Touran a márka egyik legkedveltebb modellje a családosok körében. Kedvező ár/érték arányával, a nagy méretű üvegfelületek miatt világos, tágas és komfortos utasterével gyorsan megkedvelhető jármű. Az autó dinamikus és magabiztos, erőteljes hatású formavilága magas fokú agilitást ígérő, kompakt külső méretekkel ötvözi bőséges térkínálatát. Alapkivitelben öt különálló ülés biztosít kényelmes és biztonságos közlekedést a bennülőknek, azonban az extraként rendelhető harmadik üléssornak köszönhetően a vezető két további ifjú vagy akár felnőtt utasával is megoszthatja az utazás élvezetét. Arról pedig, hogy utóbbiak is kényelmesen elfoglalhassák helyüket, az Easy Entry funkció gondoskodik: a második üléssor külső tagjai ekkor egész egyszerűen előrehajthatók illetve -csúsztathatók. A második és harmadik sor minden ülésén rendelkezésre álló ISOFIX rögzítési pontok segítségével akár öt gyermekülés is biztonságosan elhelyezhető a Touran utasterében.
A Volkswagen számára fontos az autóban utazók biztonsága, így a Touran modellekhez is rendelhetők a modern vezetőtámogató rendszerek, mint a  Side Assist, mely sávváltásnál ügyel a holttérben esetleg megbúvó forgalomra, vagy a sávtartó asszisztens. Ráadásul az akcióban érintett Comfortline és Highline kivitelű modellek esetén a távolságtartó ACC és a Front Assist is a szériafelszereltség része. Ezen Touran modellekhez külön családi csomag rendelhető, mely egyrészt tartalmazza a 3. sori üléseket, az oldalégzsákokat a hátsó üléseken, illetve a Family csomagot is. Ezen extrák megrendelése esetén a Volkswagen másfél million Ft plusz kedvezményt biztosít a támogatásra jogosult vásárlóknak, akiknek így négy millió forinttal kevesebbet kell fizetniük a nagycsaládos modellért. Fontos információ, hogy nincs motormegkötés, bármely forgalmazott benzines és dízel erőforrással a kedvezmény igénybe vehető.
A Sharan egy klasszikus egyterűként, variálható térkoncepciójával, opcionális elektromos tolóajtajaival és mindhárom üléssorban maximális kényelemmel több, mint ideális családi autó. A gyermekek és szüleik is kedvelik az elektromos tolóajtókat, melyek az “Easy Entry” rendszernek köszönhetően könnyű beszállást tesznek lehetővé úgy a második, mint a harmadik sor üléseihez még szűk parkolók esetén is. A Volkswagen számára fontos a biztonság, így a második és harmadik sor üléseinél mindenhol megtalálhatók az Isofix rögzítési pontok csakúgy, mint a bekapcsolt biztonsági övekre való figyelmeztetés. A nagycsaládos csomagban a 7 személyes kivitel mellett tartozék a klímaberendezés szabályzását segítő kezelőelemek a második sornál, az oldallégzsákok hátul is, illetve a gyermekek védelmére a tolóajtókba épített napfényroló. A jogosultak számára az emelt felszereltségű autó árából kerül levonása a 4 millió forintos összkedvezmény.
A Tiguan Allspace a napjainkban divatos SUV kategóriában kínál 7 személy számára utazást akár ismeretlen terepekre is. A balesetek megelőzését célzó intelligens technikáival és vezetői segédrendszereivel a Tiguan Allspace a kritikus menethelyzetekben is hatékonyan segíti a vezetőt. A Volkswagen nagycsaládos ajánlata pedig a Comfortline és Highline modellek szériafelszereltsége mellett tartalmazza a hétszemélyes kivitelt és az Easy Open csomagot is. Az autó vételárából az állami támogatás fellett további másfél million Ft kedvezmény jár, így 4 millió forinttal kedvezőbb áron juthat az érdeklődő a Tiguan Allspace-hez.
“A Volkswagen egy családi autó márka – mondja Dalnoki Balázs, a Volkswagen hazai márkaigazgatója –, így nagyon örültünk a bejelentett 3 vagy több gyermekes családok számára kínált állami támogatásnak, hiszen több típusunk is megfelel a feltételeknek, melyeknél a jogosultak számára biztosított 2,5 millió Ft támogatást további másfél millió forintos kedvezménnyel toldjuk meg. Így a Touran, Sharan és Tiguan Allspace modelljeinket, motorverziótól függetlenül 4 millió forinttal alacsonyabb áron vásárolhatják meg a támogatásra jogosult nagycsaládosok. Úgy tűnik, nagy az érdeklődés, márkakereskedőink részletes információkkal segítik az érdeklődőket, de egy weboldalt is létrehoztunk a www.allamitamogatas.vwh.hu címen, ahol egyrészt minden információt megadunk az akcióról, másrészt regisztrálni is lehet, így a későbbiekben is tájékoztatni tudjuk az ügyfeleket a lebonyolítás mikéntjéről.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Volkswagen márkáról – Valóra váltjuk a jövőt
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.