Berta-Vadász Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Tovább bővül az ID. család – Kövesd te is a tisztán elektromos ID.7 világpremierjét!
2023.04.17.
Újdonság a Volkswagentől

Tovább bővül az ID. család – Kövesd te is a tisztán elektromos ID.7 világpremierjét!

Budapest, 2023. április 13. – Újabb taggal bővül a tisztán elektromos ID. család, április 17-én a nagyközönség előtt is bemutatkozik a Volkswagen tisztán elektromos limuzinja, az ID.7. Az ID.7 azon tíz új elektromos modell egyike, amelyekkel 2026-ig jelenik meg a piacon a német márka. Az SUV kivitelű ID.4 és az SUV Coupé ID.5 után újra limuzin modell érkezik a Volkswagentől, mely az ID. család tagjai közül a legnagyobb hatótávval lesz elérhető. A mérnöki munka és az aerodinamikai megoldásoknak köszönhetően az ID.7 akár 700 kilométert is képes lesz majd megtenni egyetlen töltéssel (WLTP szerint). Kövesd Te is az ID.7 világpremierjét online, április 17-én 14:00-tól!A Volkswagen márkáról:A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

ID.7


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.