Berta-Vadász Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen a dízelek lecserélésére
2018.10.04.
Újdonság a Volkswagenről

Volkswagen a dízelek lecserélésére

2018.10.04.

VW

• A Volkswagen támogatja a szövetségi kormány törekvéseit a német városok behajtási tilalmainak elkerülésére
• Vonzó ösztönzők az Euro 1–Euro 5 minősítésű dízeljárművek minél előbbi újra cseréléséhez a 14 legszennyezettebb levegőjű városban

Wolfsburg / Budapest, 2018. október 4. – Támogatja a Volkswagen a német szövetségi kormány törekvéseit, hogy megfelelő megoldások bevezetésével elkerüljék a német városok lehetséges behajtási tilalmait. A levegőminőség javításának leggyorsabb és leghatékonyabb módja a járműállomány következetes megújítása. Ezért – amilyen hamar csak lehet – a Volkswagen-csoport volumenmárkái becserélési ösztönzőket ajánljanak fel 14 német városban azon ügyfeleiknek, akik az Euro 1–Euro 5 besorolású dízelmotoros járműveiket egy Volkswagen-csoport által gyártott korszerű járműre cserélnék.

„Egyértelműen kiemeli a német szövetségi kormány tervezete, hogy az elmúlt években a német városok levegője tisztábbá vált. A Volkswagen és más autógyártók eddigi intézkedései – mint például a szoftverfrissítések, valamint a roncsautó-beszámítási kezdeményezések és a csereprogramok – jelentősen hozzájárultak ehhez. A Volkswagen-csoport továbbra is jelentős szerepet kíván vállalni ügyfelei korlátlan személyes mobilitásának biztosításában. Valamint ezáltal a különösen szennyezett levegőjű városokban tervezett behajtási tilalmak elkerülésében” – magyarázta Herbert Diess, a Volkswagen igazgatótanácsának elnöke.

A Volkswagen-csoport által tervezett ösztönzők átlagos összege az Euro 1 és Euro 4 közötti károsanyag-kibocsátási osztályba tartozó dízelmotoros járművek cseréje esetében 4000 euró, míg az Euro 5 minősítésűek esetén hozzávetőlegesen 5000 euró – az ügyfél által választott modelltől függően. Az ajánlatnak része a régi jármű maradványértékétől függő kompenzáció és egy vonzó finanszírozási konstrukció is. Ezzel a Volkswagen-csoport majdnem egymillió járműtulajdonost kíván elérni a 14 városban.

A német szövetségi kormány által javasolt utólagos átalakítási intézkedések (vagyis hardveres módosítások) megvalósítása alapvetően a frissítést végző szolgáltató megoldásaitól függ. Ezeknek a megoldásoknak egyáltalán meg kell születni, jóváhagyást kell szerezni, majd hosszú távú tartósságukkal meg kell győzniük az ügyfeleket. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az ilyen utólagos módosítások nagyobb üzemanyag-fogyasztással és kényelmi hátrányokkal járnak.

 

 

 

 

 

A Volkswagen márkáról – Valóra váltjuk a jövőt
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2017-ben 6,23 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.